Träning

Nu med rubrik

Ja, igår vågade jag mig alltså på en löptur. Det var helt oplanerat, efter en supermysig picknick vid Karlbergs slott kom jag hem strax efter kl20 och var så himla sugen. Den fina kvällen, ett antal dagar utan löpning och en viss frustration över att magen gjort ont oavbrutet sen i söndags skapade en lust och när man känner den ska man passa påååå!

Picknickläge

Jag drog ut på en väldigt oplanerad tur, ville testa lite nya vägar och bara känna hur magen tog emot aktiviteten. Kom på att jag sett en runda längs vattnet från Karlberg mot Traneberg och började springa ditåt.

På vägen upptäckte jag inte bara att det kändes superbra i ben och kropp, jag häpnade över alla klippor, vikar och fantastiska utsiktspunkter som jag bara totalt missat fram till nu. Haha, vilken skämskudde på mig, jag är förmodligen sist i hela Stockholm (vilket lite bevisades av det antal sommarfirare jag sprang rakt på under min färd över klipporna) att hitta detta!

Oupptäckt "veranda" mot vattnet..

Det var som sagt en mycket vacker 1,5 km längs klipporna, dock blev det till stor del gångtempo. Jag fick dock ta fram mina bergsget-talanger (jag gillar klättring av någon anledning) och det var rätt jobbig klättring på sina håll. När jag kom upp vid brofästet mot Lilla Essingen låg snittempo på bara 6:31.

Oupptäckt vy från klipporna...

Fortsatte sen längs Rålis och svängde in på min vanliga rutt fast åt andra hållet. Det var fullt med folk som njöt av sommarkvällen, jag hade grym musik i lurarna* och jag var så glad att jag kunde njuta av detta. Underbart var det faktiskt, med risk för att låta sådär ackligt hurtig.
Upptäckte också ett utomhusgym längs Kungsbrostrand – har det varit där förut?

Oupptäckt utomhusgym...

Kom fram till min port och insåg att jag dels lyckats sänka snitttempot till 5:49 efter klipporna, dels hade 500 meter kvar till milen så det blev en liten extra sväng på gatan innan jag glatt stängde av tiduret på Garmin. Resultatet syns på länken nedan!
Avrundade med core-dvd:n som brände precis lika skönt som vanligt och sen var klockan halv elva och det var bara att börja packa för midsommar på landet!

Untitled by stockholmkat at Garmin Connect – Details.

* jag har en ny playlist till turerna nu eftersom jag, sist även där, äntligen fixat spotify i mobilen. Lista kommer!

Annonser
Standard

6 thoughts on “Nu med rubrik

  1. Det där utegymmet har jag aldrig sett! Fast det är klart, är ju inte så ofta jag är just på Kungsbrostrand. Ska testas hursomhelst.

  2. Den oupptäcka verandan är ju Kristinebergs strand där min mamma bor 🙂 Längst ut på hörnet på kajen och där uppe på balkongen satt jag och drack rosé medan du sprang 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s