Träning

Denna måndag var god mot mig

Eller egentligen var det jag och främst Erika som var god mot mig. Vi drog av ett överkroppspass som var tuffare än det verkade och i slutet av passet hade vi krämat ur det sista ur batterierna, plötsligt hängde jag kraftlös i chinsräcket medan Erika svajande stod bredvid. Dags att gå hem och äta köttpizza (ni vet, den där gamla paradrätten..).

Strax innan dippen. Energidippen alltså

Starka Erika!

Jag måste säga att jag var skeptisk alltså. En pizzabotten på..köttfärs?! Går det ens? Hela dan sen Erikas middagsförslag kom har jag gått och försökt föreställa mig hur det skulle gå till, se ut och framförallt smaka. Köttpizza med salami liksom. Kaka på kaka fast med kött.

Mystic pizza* - under tillagning

Märkligt nog så blev den god. Och smakade ungefär som pizza med botten på (rätt så) grovt mjöl. Kan till och med tänka mig att göra den igen, efter ett tungt gympass. Snacka om proteintillskott.

Färdig variant med parmesan, svamp, lök och..ja, kött 🙂

Till efterrätt blev det en blodig stek. Närå, jag ba skoja. Det blev en alldeles utsökt fruktsallad med hallon och nötter. Och kokos såklart.
Sen var klockan mycket och nu är den ännu mer, så jag måste skutta i säng. I morrn har jag möten rakt igenom precis hela dagen. På tre olika adresser. Också en fysisk utmaning faktiskt, men det blir taxi emellan.

Jo. Och så har jag gått och blivit fullvärdig medlem på Friskis. Bara sådär!

Klad Kat

Annonser
Standard

17 thoughts on “Denna måndag var god mot mig

 1. Lisa skriver:

  Bra jobbat!!
  Gällande Friskis&Svettis- börjar du betala om 3 månader nu eller kommer du ha dubbla kort under uppsägningstiden? Måste ju kanske också byta om nu Sara också byter gym.

 2. Lisa skriver:

  Kanske en dum fråga.. men varför äter man pizza utan botten? Eller missade jag att det var en botten och inte bara kött!?

  • Jag tror inte jag skulle ha varit sugen på att testa den själv faktiskt, men nu när jag har gjort det så kan jag tänka mig att göra den igen, efter ett tungt muskelpass 🙂

 3. Lisa – det var bara en månad efter den månad du säger upp kortet, dvs för mig februari ut eftersom jag sa upp kortet i slutet av januari. Det blir en månad ”dubbelt” alltså, men nu pyntade jag årsbeloppet direkt (vilket jag aldrig skulle gjort på SATS ;))
  Ang köttpizzan – tycker det är kul att testa sånt där, men jag föredrar nog dinkelpizza! Skulle dock kunna tänka mig att göa en på sojafärsbotten, eftersom det var bra med protein och ibland bra att skippa kolhydrater för min del.

 4. Lisafisa skriver:

  Bara så att du vet så är det 2 Lisa som kommenterar i din blogg, döper om mig till Lisafisa så vet du vem som skriver vad 😉

 5. Maran skriver:

  Åh Jansson o hennes märkliga pizzamodifieringar… 🙂
  Men detta är snäppet värre än den ratade osten faktiskt – för en pizza utan bröd kan väl inte ens vara en pizza?
  Kan man inte bara säga att ni åt en jäkla massa lammfärs till middag?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s