Eller egentligen var det jag och främst Erika som var god mot mig. Vi drog av ett överkroppspass som var tuffare än det verkade och i slutet av passet hade vi krämat ur det sista ur batterierna, plötsligt hängde jag kraftlös i chinsräcket medan Erika svajande stod bredvid. Dags att gå hem och äta köttpizza (ni vet, den där gamla paradrätten..).
Jag måste säga att jag var skeptisk alltså. En pizzabotten på..köttfärs?! Går det ens? Hela dan sen Erikas middagsförslag kom har jag gått och försökt föreställa mig hur det skulle gå till, se ut och framförallt smaka. Köttpizza med salami liksom. Kaka på kaka fast med kött.
Märkligt nog så blev den god. Och smakade ungefär som pizza med botten på (rätt så) grovt mjöl. Kan till och med tänka mig att göra den igen, efter ett tungt gympass. Snacka om proteintillskott.
Till efterrätt blev det en blodig stek. Närå, jag ba skoja. Det blev en alldeles utsökt fruktsallad med hallon och nötter. Och kokos såklart.
Sen var klockan mycket och nu är den ännu mer, så jag måste skutta i säng. I morrn har jag möten rakt igenom precis hela dagen. På tre olika adresser. Också en fysisk utmaning faktiskt, men det blir taxi emellan.
Jo. Och så har jag gått och blivit fullvärdig medlem på Friskis. Bara sådär!
Välkommen till Friskis! Ni ser grymt starka ut! Nästa gång hänger jag också med.
Tacktack! Jag ser fram emot många svettiga pass i gott sällskap 🙂
Bra jobbat!!
Gällande Friskis&Svettis- börjar du betala om 3 månader nu eller kommer du ha dubbla kort under uppsägningstiden? Måste ju kanske också byta om nu Sara också byter gym.
Kanske en dum fråga.. men varför äter man pizza utan botten? Eller missade jag att det var en botten och inte bara kött!?
Lisa, jag älskar din fråga! Haha. Så relevant faktiskt. Men det är för att skippa kollisarna i degen 🙂
Grymt härlig måndag! den där köttpizzan har jag varit sugen på att testa ett tag. Får nog lov att göra det nu för din pizza såg god ut!
Jag tror inte jag skulle ha varit sugen på att testa den själv faktiskt, men nu när jag har gjort det så kan jag tänka mig att göra den igen, efter ett tungt muskelpass 🙂
Jag har också varit lite sugen på att testa pizza med kött-botten 🙂 Kanske ska göra det till fredagsmyset!
Hehe, jag skulle nog göra något annat till fredagsmys, men som efter-träningsmiddag passar den utmärkt!
Lisa – det var bara en månad efter den månad du säger upp kortet, dvs för mig februari ut eftersom jag sa upp kortet i slutet av januari. Det blir en månad ”dubbelt” alltså, men nu pyntade jag årsbeloppet direkt (vilket jag aldrig skulle gjort på SATS ;))
Ang köttpizzan – tycker det är kul att testa sånt där, men jag föredrar nog dinkelpizza! Skulle dock kunna tänka mig att göa en på sojafärsbotten, eftersom det var bra med protein och ibland bra att skippa kolhydrater för min del.
Jag tycker vi gör dinkelpizza nästa gång!
Javisst! Fast jag kommer nog göra köttpizzan nån gång efter hårt träningspass igen – måste bara döpa om den först, haha!
Dinkelpizzan är ju grymt god! Faktiskt den godaste pizzan jag ätit ( om jag får skryta lite )
Ja, det receptet tackar jag för 🙂
Bara så att du vet så är det 2 Lisa som kommenterar i din blogg, döper om mig till Lisafisa så vet du vem som skriver vad 😉
Åh Jansson o hennes märkliga pizzamodifieringar… 🙂
Men detta är snäppet värre än den ratade osten faktiskt – för en pizza utan bröd kan väl inte ens vara en pizza?
Kan man inte bara säga att ni åt en jäkla massa lammfärs till middag?
Haha, rapp som vanligt – jo, det kan man säga. Med skinka på!