Träning

I backspegeln

Såhär ett och ett halvt dygn efter målgång så har jag reflekterat lite.

För det första så är jag väldigt glad över att jag spontananmälde mig till loppet. Men mest är jag väldigt glad över att jag fick åka med Erika och Sara. Och att de hjälpte en stressad och virrig amatör med goda råd, pepp och vissa tillbehör.

Erika stretchar efter en hjälteinsats!

Sara, en digital strateg in action!

Jag vet inte om jag hann säga det ordentligt, men jag är också väldigt glad över jag fick träffa Sara, som jag liksom gillat digitalt innan, men nu gillar ”på riktigt” också.

Det är häftigt med internetet ändå. Erika, som ju är en av mina bästa vänner numera, var ju faktiskt en ”bloggkompis” från början, nån gång 2007. Vi visste inte ens vem den andra var vid namn när vi började läsa varandras dåvarande bloggar. Efter ett tag så träffades vi  med några av mina analoga vänner (som nog tyckte jag var lite knäpp på den tiden) i min lilla etta på vad jag tror var nån slags hemma-AW. Och så visade det sig att fröken Erika bodde tvärs över gatan. Tänk hur det kan bli.

Maran,schmaran, vart var skräckrapporteringen från Dalarna?

Summa summarum.

Det var en bra helg och den blev inte sämre av att jag fick veta att jag ska åka till NYC i september! TACK världens finaste östgöte Eric, vad kul vi ska ha!

Annonser
Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s