Träning

Lunchträning

Idag väntade en dag helt ensam på kontoret. OCh det är ju ärligt talat skittrist. Så jag bytte till hemmakontoret helt enkelt. Där hade jag sällskap också, av en hyfsat trevlig östgöte.

Han, liksom jag, var träningssugen, så vi gav oss ut på ett sent lunchpass, efter att ha gjort lite nytta i ett ekande semestertomt IT-Sverige.
Jag var inne på ett liknande utepass som det jag körde förra veckan, helt enkelt för att det var så jobbigt, flåsigt och roligt. Jag ville också ta ett pass i Karlberg – det blev aldrig av förra veckan och jag har längtat efter min och Erikas gamla hemma-arena (det var bland annat där vi lade grunden till vår vänskap när vi båda bodde i Vasastan).

Vi joggade dit, och började med tre varv runt fotbollsplanen, som fick agera 400-metersbana. Vid varje långsida körde jag maxfart så det blev 6 intervaller och hjärtat var igång. Även idag fick jag en hejaklack – materialarmannen som stod och jobbade med gräsplanen. Himla effektivt och roligt, det där med oväntat pepp.

Sen joggade vi till hinderbanan, där Eric körde lite övningar innan han stack iväg på 4-kilometersvarvet. Jag körde en jäkla massa minutrar med grodhopp, mountain climbers, utfall, squats, squat jumps och annat. Jag klämde också in några rotationsövningar för core och utfall med bakre benet högt.

Eric avrundade med utfall med mig på ryggen. Imponerade!

Det blev ett pass som präglades av oplanering, lek, utomhuslycka och jäkligt mycket puls. Precis som jag älskar att träna. Det kan låta hurtigt det här, men jag har haft rätt dålig träningsmotivation i sommar. Är sjukt glad över att den är tillbaks medan utesäsongen fortfarande står i full blom!

IMG_1724 IMG_1725 IMG_1727 IMG_1731 IMG_1732 IMG_1734

Annonser
Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s