Träning

Jag river fasaden lite då*

Jag ska berätta en sak…

Jag är inte superpeppad på träning. Känslan av den förvisso, men att solokvist ge sig ut i mörkret och kylan. Sådär. Träna hemma i ett trångt vardagsrum? Näe.
En allmän håglöshet gör mig seg i huvudet vad gäller det mesta – jag vill ju ha den där superenergin och göra magi, men jag ger inte mig själv godkänt på det just idag.
Jag är velig också. Och det ska man ju inte vara – man ska vara helt målstyrd och fokuserad jämt. Men ibland går magen åt ett håll, huvudet åt ett annat och jag står i mitten och funderar.  Just nu är jag där av olika anledningar.

Men, för att vara lite konstruktiv så försöker jag lista mina bästa knep – som en form av självhjälp vid allvarligt tuggummisyndrom;

  • Jag kan kolla lite på gamla kort, det brukar göra mig riktigt glad och sugen på action (fast just idag orkar jag inte koppla in hårddisken och de flesta är i rawformat vilket påminner mig om allt redigeringsjobb jag behöver göra och bildbehandlingskursen jag måste avsluta osv..ja ni hajar ju vilket humör jag är på).
  • Att läsa olika inspirationsord eller metoder brukar liksom bara funka en gång. För varje gång blir jag lite mer luttrad och skeptisk, vilket stör mig lite. Istället har jag börjat köra en slags omvänd variant. Att liksom dra ”sämsta tänkbara scenario”-grejen så långt att jag blir löjligt tvungen att motargumentera mig själv.
  • Ett annat knep är att boka träning med någon. Jag saknar verkligen kompisträning. Det bästa vore ju om jag kunde dra med mig han som jag bor med (eller nej, ännu bättre – att han drog med mig) men så släpptes GTA5 och den möjligheten satte sig i soffan.
  • Den sista grejen är att skriva ett blogginlägg om det hela och inse hur löjlig jag är under tiden jag skriver. Ut och svettas med dig i morgon nu, töntbralla**. Sen tar du ditt tangentbord och gör lite nytta för dig själv. Loose the pity, din hyfsat välbevarade tant med goda utsikter och massa roligt att göra. -Baah!, som farmor skulle sagt
    Bryt upp, bryt upp! Den nya dagen gryr. Oändligt är vårt stora äventyr!

Sådärja. Tack ska ni ha för hjälpen!

Slänger in en inspirationsbild också. Lite brungrå 60-talsarkitektur brukar alltid funka #inspo

Slänger in en inspirationsbild också. Lite brungrå 60-talsarkitektur brukar alltid funka #inspo

* Tror inte man får göra det i sociala medier, men litegrann borde ju gå bra?
** Nån som använt det uttrycket sen 1992? Inte jag heller, men det kanske får en ny chans. 

Annonser
Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s