Foto, Mat och recept

Flippin burgers

Jag har som sagt dragit ner mycket på rött kött till vardags – istället försöker jag att äta riktigt bra kött då och då. Och då gärna i hamburgerform. Jag älskar hamburgare – bra hamburgare alltså.

Jag svängde återigen ihop hamburgerbröden från Lantliv Mat&Vin och så åkte vi till Lekeryd och fick oss en bit högrev mald till färs i ICA-charken. Lokalt kött var det också, stor hipstervarning alltså. Men jäklar, det blir en helt annan burgare på sån färs. Och inga konstigheter i, bara salt och peppar och forma till önskad storlek.

Till det hade vi avocado, lite sallad, Kvibille cheddar, stekt lök & spetspaprika och så tryffelröran som blev över från dagen innan. Så jäkla gott den här gången också. Ett glas prosecco passade faktiskt utmärkt till i kvällssolen det också.

Så god att man skryter om det på sin blogg

Så god att man skryter om det på sin blogg

En välanvänd tidning vid det här laget - bra köp!

En välanvänd tidning vid det här laget – bra köp!

Prosecco i medljus

Prosecco i medljus

Ikväll får vi faktiskt storfrämmande! Den här ultradamen och hennes snabbe herre tittar in på middag och så kommer de här älskade trollen för en 2-dagarsvisit. Det blir en riktigt härlig hög på middag ikväll och jag ser så mycket fram emot det – tjohooo!

Saknade troll!

Saknade troll!

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s